STAR WARS-NYT: Legetøjseksperten byder på “Star Wars”-lækkerier!

Det er igen blev tid til at åbne for den skattekiste, der gemmer på et hav af dejlige “Star Wars”-produkter. I dette tilfælde er det igen Legetøjseksperten, der har stillet det nedenfor præsenterede legetøj til rådighed for omtale – og der er virkelig fine ting imellem, ja der er!

Legetøjsekperten.dk har i øvrigt ikke blot et stort og velassorteret udvalg af “Star Wars”-produkter, de har også nogle gode priser. Så billigt legetøj OG et stort udvalg gør, at man som “Star Wars”-elsker bør slå et smut forbi deres webshop og tjekke ud, hvad man kan finde af dejlige ting from a galaxy far, far away!

Det første produkt, vi skal se nærmere på, er Hasbros meget, meget fine udgave af Hera Syndullas A-Wing. Ikke blot er det en fin størrelse, der tager sig flot ud i samlingen, den skyder også som mange af Hasbros andre “Star Wars”-fartøjer med NERF-missiler … sejt!

Legetøjseksperten - Billigt legetøj - Star Wars - Hasbro - Hot Wheels - Fiktion & Kultur - 2Ydermere følger der en 3.75″-figur med af Hera Syndulla, der er blevet udstyret med en blaster. Cockpittet i den fine A-Wing kan naturligvis åbnes, så der er plads til den ferme pilot. Et smukt sæt, der taler både til legeglade yndlinge og den dedikerede samler. Legetøjseksperten har i øvrigt flere fartøjer i deres sortiment, der kan få “Star Wars”-elskere til at få julelys i øjnene.

Legetøjseksperten - Billigt legetøj - Star Wars - Hasbro - Hot Wheels - Fiktion & Kultur

Fra Hasbro glider vi videre til Hot Wheels, der som bekendt har dedikeret en hel produktline til “Star Wars”-fartøjer. I dette tilfælde er det igen en A-Wing, vi skal se nærmere på, og den er – vanen tro – usømmeligt bemalet med stor detaljegrad. Det er i øvrigt en af Hasbros nyeste modeller, der blev sendt på markedet i 2016. Det er i den henseende interessant at bemærke, at standeren, der følger med fartøjet, er udformet anderledes end udgaverne fra 2014 og 2015.

Legetøjseksperten - Billigt legetøj - Star Wars - Hasbro - Hot Wheels - Fiktion & Kultur - 3

Hasbro, der jo som bekendt overtog actionfigurproduktionen fra det hedengangne legetøjsfirma Kenner, har en lang række af klassiske 3.75″-figurer, der hver især tager afsæt i deres respektive filmserier. Her er det den nye skurk, Kylo Ren, som vi første gang mødte i J.J. Abrams’ “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” i 2015. Det er en herlig figur, der ikke må mangle i ens Hasbro-samling, og der er – som altid – udstanset huller under figurens fødder, så man kan montere den på akrylstandere.

Legetøjseksperten - Billigt legetøj - Star Wars - Hasbro - Hot Wheels - Fiktion & Kultur - 5

“Star Wars”-universets nye, kække droid – den tårnhøje K-2SO – mødte vi første gange i Gareth Edwards smukke og anderledes “Star Wars”-film, “Rogue One: A Star Wars Story” (2016), der er den første film i den nye række af såkaldte antologifilm. Det er igen Hasbro, der står bag denne 3.75″-figur, der ganske rigtig virker skyhøj, når han står ved siden af Hasbros øvrige figurer. Igen er der huller under fødderne, så hvis man er samler, og gerne vil have sine figurer udstillet, så er det bare med at få investeret i nogle akrylstandere.

Legetøjseksperten - Billigt legetøj - Star Wars - Hasbro - Hot Wheels - Fiktion & Kultur - 6

De to sidste produkter, vi skal se nærmere på, er også fra Hasbro. Og så er de, af forskellige årsager, ganske pudsige.

Det første er et figursæt, der indgår i Hasbros såkaldte “Hero Mashers”-serie. Her er idéen, at man selv kan skabe og sammensætte sine figurer på kryds og tværs. Tag et ben fra Boba Fett og sæt det på Bossk, der måske har en arm af en Stormtrooper, som har en fod af general Grievous. Ydermere er der tale om store, korpulente og legerobuste figurer, der kan holde til lidt af hvert.

Det sidste sæt i denne omgang indgår i Hasbros “Star Wars Command”-serie, og med sættet får man hele 12 figurer og fartøjer, så man derhjemme i ro og mag kan genopføre “Assault Arena”-sekevensen aka “Battle of Geonosis”-sekvensen fra “Star Wars: Episode II – Attack of the Clones” (George Lucas, 2002).

Det pudsige ved dette sæt er, at Hasbro i sine påtrykte informationer er en smule vildledende. Som skrevet, så tager sættet afsæt i en specifik sekvens fra “Star Wars: Episode II – Attack of the Clones”, men alligevel anfører Hasbro, at sættet har relation til “Star Wars Rebels” (æskens øverste, højre hjørne) samt skriver (under “Episode II”-angivelsen i nederste, venstre hjørne) at det er “A New Hope”: Det er den undertitel, som den oprindelige “Star Wars”-film fra 1977 senere blev udstyret med.

Disse pudsigheder tager dog intet fra sættet, der er eminent for alle, der elsker “Star Wars: Episode II – Attack of the Clones” … fine figurer, fine fartøjer, fin film!

Legetøjseksperten - Billigt legetøj - Star Wars - Hasbro - Hot Wheels - Fiktion & Kultur - 4

Det var alt for denne gang, så may the Force be with you. Og slå så et smut forbi Legetøjseksperten og se, om der ikke skulle være noget billigt legetøj, der kunne friste!


Udklip-1