STAR WARS-NYT: The Millennium Falcon fra Hasbro!

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (0)

Da den første teasertrailer til J.J. Abrams’ “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fik premiere på nettet den 28. november 2014, gik der et sug igennem kroppen, da The Millennium Falcon i al sin vælde tonede frem på skærmen. Sidst, den for alvor havde gjort sig bemærket, var i Richard Marquands “Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi” (1983), der markerede afslutningen på den originale trilogi.

Men nu var tiden altså moden til endnu en gang at stævne ud på eventyr med det ombyggede fragtskib fra Corellian Engineering Corporation, og blandt andet Hasbro valgte at introducere deres udgave af Han Solos smuglerskib, der indgik som ét af flagskibene i deres “The Force Awakens”-produktlinje. Og det er netop dén udgave, vi nu skal se nærmere på!

Det omtalte sæt i dette indlæg er sponseret af Toys “R” Us, der har et af de største udvalg af “Star Wars”-figurer og fartøjer herhjemme.


Rey: This is the ship that made the Kessel Run in fourteen parsecs?
Han Solo: Twelve!
Han Solo: Fourteen! [mumler han knottent og småfornærmet for sig selv]

– “Star Wars: The Force Awakens” (J.J. Abrams, 2015)

Denne udgave af The Millennium Falcon, der lyder det smukke navn Tusindårsfalken på dansk, er intet mindre end eminent. Den er spækket med lækre detaljer, der vækker minder om den originale udgave fra Kenner, der i dag koster galaktiske summer, hvis man skal have fat i en udgave, der blot er i nogenlunde stand.

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (1)

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (2)

Lando Calrissian: You know, that ship’s saved my life quite a few times. She’s the fastest hunk of junk in the galaxy!

– “Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back” (Irvin Kershner, 1980)

Da “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fik biografpremiere den 16. december 2015, vendte filmserien tilbage til det hvide lærred efter ti års fravær. Og hvilken tilbagevenden! Ikke blot viste det sig at være en gedigen økonomisk succes for Disney, der brød blockbusterlydmuren, så det kunne høres kloden rundt, det viste sig også, at “Star Wars”-legetøj igen blev populært.

Ikke mindst Hasbro havde kørt en fantastisk produktlinje i stilling, da de lancerede deres mange “TFA”-sæt efteråret 2015. En produktlinje, der  blandt andet talte denne udgave af The Millennium Falcon. Det er en stor og flot Tusindårsfalk, der måler 14 cm i højden, 54 cm i længden og 45 cm i bredden. Det er en overdådig rumskude, der tager sig flot ud i “Star Wars”-samlingen.

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (3)

Sættet inkluderer hele tre nye 3.75″-figurer, der tæller Finn, Chewbacca og BB-8, som man på billederne oven- og nedenfor kan se præsenteret. Det er eksklusive figurer, der er blevet specialfremstillet til dette sæt, og de kan ikke købes løse.

Der er mange timers fornøjelse og hygge forbundet med det ikoniske smuglerskib, der, før det blev ombygget af Han Solo og hans trofaste wing-wookiee Chewbacca, var et fragtskib i klassen YT-1300 fra Corellian Engineering Corporation. Et fragtskib, der altid har lagt øre til kritik. Ikke mindst fra Leia:

You came in that thing? You’re braver than I thought!

– “Star Wars: Episode IV – A New Hope” (George Lucas, 1977)

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (6)

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (7)

Falken er naturligvis ikke kun en pyntegenstand, der immobilt skal trone på en hylde, hvor den i evig dvale er tvunget til at samle støv. Nej, man skal da lege og (ikke mindst!) flyve med herligheden, så den kan slå sin egen rekord på 14 parsec … eller var det 12 parsec, hmmm!?

Hvorom alting er, så kan man åbne en lang række luger øverst på rumskibet, så man får adgang til Falkens indre, hvilket gør det muligt (og oplagt) at iscenesætte de medfølgende minifigurer i situationer fra filmen. Der er mange timers leg i denne Hasbro-herlighed, der i øvrigt er udstyret med to NERF-missiler, der kan affyres med det fjedersystem, som man eksempelvis kender det fra en lang række af Hasbros øvrige “Star Wars”-produkter.

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (5)

Star Wars - Toys R Us - TopToy - Nyt indlæg (4)

Ovenstående sæt m. figurer kan som nævnt købes hos Toys “R” Us, der har et fantastisk udvalg af “Star Wars”-produkter. Så besøg deres hjemmeside og se nærmere på, hvad man kan købe af fantastisk-galaktisk “Star Wars”-legetøj hos Toys “R” Us!

Take good care of her, Solo. That ship saved my life quite a few times over the years.

Og indtil næste “Star Wars”-omtale: May the Force be with you!