STAR WARS-NYT: To fine galakseting fra Coolstuff!

Julen står for døren, og et nyt kapitel i “Star Wars”-sagaen får snart premiere. Det er to ting, der uden problemer kan kombineres … især hvis man slår et smut forbi Coolstuff og investerer i de to meget, meget fine galakseting, vi præsenterer nærmere nedenfor.

Hvad er det, der går hånd i hånd med julen? Det er naturligvis hygge, søde sager og bagværk! Derfor skal I fluks starte jeres X-wing (eller Tie Fighter, hvis I er til den side) og sætte kursen mod Coolstuffs hjemmeside, der byder på hele to produkter, der kan forsøde den i forvejen herligt søde juletid.

Det første produkt, vi skal se nærmere på, er et vaffeljern, der producerer galaktisk smukke Dødsstjerne-vafler. Så smukke, at selv Darth Vaders hjerte ville smelte, hvis han fik dem serveret med en smule marmelade kogt over Mustafars flammer.

Så selvom vi befinder os i en mørk og kold tid, så kan man sprede både lys, glæde og julestemning ved at servere vafler for sin familie. Og så må man ikke glemme, at et rigtigt “Star Wars”-hjem naturligvis altid (og det uden undtagelse) tematiserer madlavningen!

“Star Wars”-vaffeljernet indgår i øvrigt i en serie af vaffeljern, og hvis man ikke er så meget til Dødsstjerne-modellen, så forhandler Coolstuff også en udgave, hvor vaflerne bages som Stormtroopers!

Vaflerne bliver cirka 18 centimeter, og en lampe indikerer, når de er bagt. Vaffeljernet er ligeledes udstyret med en knap, hvor man kan indstille temperaturen. Det anbefales i øvrigt, at man bruger en opskrift på belgiske eller amerikanske vafler med mere bagepulver for at få mere fyldige vafler, som derved får motiv på begge sider. Klassisk danske vafler hæver ikke så meget, hvilket betyder, at de har svært ved at blive brune på den øverste side.

Hvis galaksens mest elskelige astromech-droid – R2-D2 – står ens hjerte nær, så skal man naturligvis sørge for at lade ham passe på hjemmets kager. Og hvilken bedre og mere egnet kagevogter kan man forestille sig at købe hjem til huset, hvis man er “Star Wars”-fan? Ikke mange, vel?

Og da vi som sagt står på tærsklen til julen, der også er småkagernes højtid, så skal man unde sig selv at købe denne fine porcelænsudgave af R2-D2, der vil give et smil på læben hver gang, man hapser en kage. Der er plads til både pebernødder, brunkager, vaniljekranse og jødekager. Og alle andres slags tænkelige småkager. R2-D2 er ikke kræsen, han vogter alle slags kager!

Det kunne naturligvis også være, at man skulle investere i nogle af de mange kageudstikkere med “Star Wars”-motiver, man kan finde på markedet. Det ville sætte prikken over i’et, hvis R2-D2 bød på vaskeægte galakse-cookies, når man løftede hans kuppel for at gå på småkagerov i hans indre.

Kagekrukken er flotte 26 centimeter høj, fremstillet i glaseret keramik og er bemalet med sans for detaljen.

Vi håber, at I går en fantastisk jul i møde, og at den kommer til at byde på masser af galaktiske lækkerier. Go’ jul … og may the Force be with you!


This slideshow requires JavaScript.

collstuff-logo