STAR WARS-NYT: To Kanan Jarrus-figurer fra Hasbro og Jakks Pacific!

I forlængelse af vores forrige “Star Wars Rebels”-indlæg, der kan læses her, skal vi se nærmere på to figurer, der hører til på oprørets side. Ja, det hele skal jo ikke handle om det onde, onde Imperium, der gør galaksen til et usikkert sted at befinde sig.

Nej, vi skal naturligvis også beskæftige os med de mange modige rebeller, der tør give Imperiet modspil. Rebeller, der vover deres liv i kampen for retfærdighed i en stadig mere diktatorisk galakse, hvor jedierne er blevet jaget vildt!

I dette indlæg skal vi se nærmere på to Kanan Jarrus-figurer, man kan købe hjem til samlingen, hvis man er fan af serien. De omtalte figurer i dette indlæg er alle sponseret af Toys “R” Us, der har et af de største udvalg af “Star Wars”-figurer og fartøjer herhjemme.


Ezra: Yeah… about that, uh… [quickly] we stole a TIE Fighter…
Kanan: YOU WHAT?!
– “Star Wars Rebels” (S1E4 Fighter Flight)

Kanan Jarrus er en jedi, man skal kende, hvis man er “Star Wars”-fan … han er nemlig sej, har ben i næsen og skiller sig ud! Den første Kanan-figur, vi skal se nærmere på, kommer fra Jakks Pacific og indgår i deres Big Figs-produktlinje, som vi har beskæftiget os en del med på det seneste.

Kanan Jarrus er jedien, der leder den lille flok af rebeller, der igen og igen tager Imperiet ved næsen. Han har altid en kvik bemærkning i ærmet, og så har han i mange år holdt sig skjult. Men den tilspidsede situation i galaksen gør, at han ikke længere kan retfærdiggøre at leve en tilværelse i ly fra de mørke kræfter.

Denne Big Fig-figur fra Jakks måler flotte 48 centimeter, er udstyret med et blåt lyssværd og har syv bevægelige led: hoved, arme, hænder og ben. Han kan placeres i præcis den position, man ønsker, og han repræsenterer en ganske overbevisende reproduktion af den Kanan, man kender fra den animerede tv-serie.

Figuren er, som nævnt, produceret af det amerikanske firma Jakks Pacific, og som omtalt i tidligere indlæg, så har Jakks netop specialiseret sig i kæmpefigurer, såkaldte Big Figs, der står i modsætning til eksempelvis Hasbros figurer. Hvis man vil læse mere om Jakks figurstørrelser, så kan man læse dette indlæg.

Den næste Kanan er intet mindre end fantastisk! Han er produceret af Hasbro, der jo tilbage i 2000 overtog produktionen af “Star Wars”-figurer fra Kenner, da de opkøbte firmaet.

Der er tale om en electronic duel-figur på cirka 30 centimeter, der er modelleret nøjagtigt efter Kanans udseende i “Star Wars Rebels”. Således er han eksempelvis blevet udstyret med blåt lyssværd, sin karakteristiske hestehale og hovedet såvel som hænderne er bevægelige.

Det særlige ved denne figur er, at den er udstyret med lyd, og når man klemmer Kanans ben sammen, bevæger lyssværdet sig samtidig med, at det lyser op. På den måde kan man eksempelvis iscenesætte sine egne dueller, hvis man anskaffer sig en anden figur i electronic duel-serien, eksempelvis sithfyrsten Darth Vader eller den spritnye og First Order-tro Kylo Ren, som omtales i et kommende indlæg.

Alle ovenstående figurer kan som nævnt købes hos Toys “R” Us, der har et fantastisk udvalg af “Star Wars”-produkter. Så besøg deres hjemmeside og se nærmere på, hvad man kan købe af fantastisk-galaktisk “Star Wars”-legetøj hos Toys “R” Us!

May the Force be with you til næste gang!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.