“Star Wars”-produkter fra Room Copenhagen

Det dansk designfirma Room Copenhagen står bag en lang række fine “Star Wars”-produkter, som vi i anledning af den forestående premiere på “Rogue One: A Star Wars Story” skal se nærmere på. Nederst på siden finder man en video, hvor produkterne også bliver præsenteret.

Firmaet har blandt andet lanceret to fine opbevaringskasser, der indgår i den nye “Rogue One”-produktlinje. Kasserne præges af motiver med kendte figurer og karakterer, og hvor den lille kasse har en stormtropper afbilledet, har den store Darth Vader som motiv.

room-copenhagen-star-wars-rogue-one-the-force-awakens-fiktion-kultur-5 room-copenhagen-star-wars-rogue-one-the-force-awakens-fiktion-kultur-2

Room Copenhagen har også produceret to drikkeflasker med henholdsvis Darth Vader og C-3PO, der blev lanceret i forbindelse med sidste års “The Force Awakens”, der er det syvende kapitel i den samlede saga, og som indgår som det første kapitel i sequel-trilogien.

Og hvis man står og mangler en lille og fiks attachemappe i plastik, så er firmaet også leveringsdygtige her. Mappen, der prydes af R2-D2, indgår (som også opbevaringskasserne) i “Rogue One”-produktlinjen.

room-copenhagen-star-wars-rogue-one-the-force-awakens-fiktion-kultur-6 room-copenhagen-star-wars-rogue-one-the-force-awakens-fiktion-kultur-4

room-copenhagen-star-wars-rogue-one-the-force-awakens-fiktion-kultur-3

Der er også tre krus, der kan indeholde såvel kolde som varme drikke. De fås med tre forskellige motiver, og her vinder imperiet 2 mod 1, da to af krusene afbilleder henholdsvis Darth Vader og en stormtrooper. Det sidste tilgodeser dog jediordenen, og her er det den lille, agile jedifilosof Yoda, der er motivet.

Man kan også få to madkasser, hvor det enten er R2-D2 eller Darth Vader, der skal passe på ens frokost. Da de fine og stilrene madkasser netop præges af de inkoniske karakterer, kan man altså også her vælge, hvilket hold, man er på: Imperiets eller oprørernes!

room-copenhagen-star-wars-rogue-one-the-force-awakens-fiktion-kultur-1

Til sidst skal vi se nærmere på et GIGANTISK og helt igennem fantastisk opbevaringshoved med Darth Vader, der ikke må mangle i “Star Wars”-samlingen. Og ja, det ér stort – så man skal afse lidt plads til hovedet, der åbnes i toppen ved at fjerne sithfyrstens skalp – den stakkel!

Room Copenhagen har skabt en lang række meget fine, anvendelige, stilrene og æstetiske “Star Wars”-produkter, der nok skal kunne gøre en hver padawan – dreng som pige – glad!

May the force be with you!


room-copenhagen-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.