Sjov & Leg

21. november 2016

Star Wars-puslespil fra Educa!

Julen nærmer sig, og det gør premieren på det næste kapitel i “Star Wars”-sagaen også!  Så hvis man gerne vil fordrive ventetiden med noget sjovt, så skal man bide mærke i nedenstående puslespil, der herhjemme distribueres af Maki A/S.

Hvad skal man ønske sig i julegave? Ja, hvis man er “Star Wars”-fan er der masser af spændende ting, man kan vælge imellem. Ikke mindst disse to fine 3D-puslespil fra Educa, der afbilleder ondskabens fyrste samt den lille, agile og livskloge jedi-filosof, der er bedre kendt som henholdsvis Darth Vader og Yoda.

3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-8 3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-7
3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-9 3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-10

Begge puslespil udgøres af 160 dele, der samles efter den medfølgende vejledning. Når man når til den sidste plade, har man en helstøbt figur, som troner smukt på sin piedestal, der bærer karakterens navnetræk.

Udover Darth Vader og Yoda, kan man også købe en Stormtrooper. Alle tre figurer måler 22x14x22 centimeter, og de henvender sig til det brede aldersspænd fra 6 til 99 år.

3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-13 3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-14
3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-12
3d-puslespil-disney-educa-star-wars-yoda-darth-vader-fiktion-kultur-maki-4

Så hvis man er pusle- og “Star Wars”-glad,  så er disse sæt nødvendige investeringer, der egner sig fortrinligt til hygge og samleglæde for alle, der synes, at eventyrerne in a galaxy far, far away er de bedste.

May the force be with you … og god puslehygge!

This slideshow requires JavaScript.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *