Stephenie Meyers “Daggry” snart i handlen.

Daggry af Stephenie MeyerDen 6. november sender Lindhardt & Ringhof fjerde og sidste bind – “Daggry” – i Stephenie Meyers Tusmørke-serie i handlen. Prisen bliver ca. 400,-

Fra forlagets presseomtale:

Fjerde og sidste bind i Stephenie Meyers verdenssucces om pigen Bella og vampyren Edwards altopslugende kærlighed. Uventede farer truer, og vampyrklanen må samle tvivlsomme allierede – og opleve frafald blandt de tætteste venner …

Efter de foregående års turbulente begivenheder ser det endelig ud til, at Bella er på vej mod det liv, som hun ønsker: Edward har modstræbende indvilliget i at gøre Bella til vampyr, når først de er blevet gift. Og selv om Bella ikke har den fjerneste lyst til ægteskab, er hun villig til at betale den pris, selv om hendes kommende liv som vampyr vil koste hende både familie og venner, heriblandt hendes intense venskab med varulven Jacob Black.

Alting tegner således lyst, men allerede på Bella og Edwards bryllupsrejse bliver deres planer slået ud af kurs. Hidtil ukendte sider af vampyrernes natur viser sig, og det er højst tvivlsomt, om Bella kan klare dette – for slet ikke at tale om, hvorledes den dødsensfarlige Volturi-klan vil forholde sig til udviklingen.

Stephenie Meyers Tusmørke-serie på i alt fire bind har været en af de senere års største litterære teenagefænomener, og både piger og yngre kvinder har læst den stærke og romantiske historie om længsler, begær og potentiel dødbringende kærlighed. Første bind, Tusmørke (Twilight), er blevet filmatiseret, og andet bind, Nymåne, har verdenspremiere, også i Danmark, den 20. november. Serien er indtil videre solgt i over 70 millioner bind på verdensplan.

Fakta om bogen

Titel:                    Daggry

Oversættelse:      Tina Sakura Bestle

ISBN:                   9788711435830

Forfatter:             Stephenie Meyer        

Omfang:              864 sider

Indbinding:         Hardcover

Pris:                     Kr. 399,95

Udkommer også som lydbog på mp3. Indlæst af Karin Rørbech. Samlet spilletid 20 timer og 35 min. Pris 399,95 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.