Film

5. januar 2010

Store ører og stort hjerte: “Dumbo” udgives på Blu-ray.

Walt Disney Pictures sender den 16. marts 2010 Blu-ray-udgaven af “Dumbo” i handlen. Det er den fjerde Disney-klassiker. Filmen er instrueret af Ben Sharpesteen og havde premiere i 1941.

Det klassiske eventyr om den lille cirkuselefant Dumbo er Disneys fjerde tegnede langfilm og fortsat en af de mest elskede. Dumbo bliver født med nogle alt for store øre, og derfor bliver han drillet og mobbet.  

Men så dukker musen Tim op, og han bliver Dumbos ven. Tim forsøger at lære Dumbo nogle fine cirkuskunstner, men de store øre er hele tiden i vejen. Så pludselig en dag opdager Dumbo, at han kan noget som ingen andre kan. Han kan nemlig flyve…

Walt Disneys klassiske film Dumbo er en tidsløs fortælling om en lille modig elefant med nogle alt for store øre … men med et endnu større hjerte.

Filmen kan bestilles hos MovieZoo for 230,-

 

Specifikationer for udgivelsen:

Stregkode (EAN): 8717418233136
Releasedato: 16-03-2010
Original titel: Dumbo (1941)
Walt Disney Klassiker nr: 4
Antal discs: 1
Spilletid: 64 min.
Censur: for alle
Anbefales til: Alder: 3-6 år, Alder: 7-9 år
Region: B
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Dansk / norsk / engelsk
Billedformat: 4:3
Undertekster: Dansk / norsk / engelsk
Studie: Walt Disney
Udgiver: Walt Disney Studios Home EntertainmentOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *