Film

23. oktober 2016

STREAMINGNYHED: Få skræmmende gode tips til en uhyggelig Halloween.

PRESSEMEDDELELSE:

Halloween står for døren, og Viaplay har samlet en række uhyggelige streaming tips, som garanteret kommer til at give dig myrekryb. Under kategorien kuldegysninger finder du lang række film, der kan få dig i den rette stemning op til åndernes fest.

Film direkte fra det store lærred, eksklusive serier, hårrejsende thrillere og uhyggelige klassikere – kort sagt, så er der noget for alle.

I toppen af vores Halloween-liste finder du Viaplays nye thriller-serie “Forbandet” med danske Sarah-Sofie Boussnina, Mathilde Norholt og det yngste skud fra den verdenskendste Skarsgård-klan, Valter Skarsård. Serien foregår på et forladt skisportssted, hvor en gruppe unge mennesker mødes. Det viser sig snart, at de unge mennesker hver i sær har deres egen dagsorden og skjulte motiver, og dermed forvandler den ellers hyggelige tur sig snart til et drama, da en række uforklarlige og voldsomme begivenheder begynder at ske. 

Nattens Dæmoner 2” er det oplagte valg for dem, der ønsker at sidde på nåle. Denne horrorfilm har alt det, en rigtig gyser bør indeholde – et hjemsøgt hus, dæmonjagt, uhyggelige børn, som synger uhyggelige børnerim og leger med uhyggeligt legetøj. Kort sagt: Filmen har alt det, der får nakkehårene til at rejse sig.  

DC Comics-filmen “Suicide Squad” kommer på Viaplay Store den 21. november – kun tre måneder efter verdenspremieren i en udvidet version. Se bl.a. stjernerne Will Smith, Margot Robbie spille superskurke i en gruppe ledet af ingen ringere end Joel Kinnaman, som vil redde verden og udslette den største superskurk af Clara Delevingne spillet. 

Det kreative geni Tim Burton og hans Oscar-nominerede “Frankenweenie” er det mest forfærdelige tip til de yngre seere. Denne sort-hvid film om en ung Frankenstein, som genopliver sin hund Sparky, er blevet rost af kritikere og publikum verden over. Den er dog ikke helt skræmmende, for Burton formår nemlig at skabe en charmerende film med en masse varme. 

Nedenfor finder du flere tips til en (u)hyggelig halloween!


halloween-paa-viaplay-1halloween-paa-viaplay-2halloween-paa-viaplay-3halloween-paa-viaplay-4halloween-paa-viaplay-5Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *