STREAMING: Fem store titler på Viaplay i denne uge!

Gå efteråret i møde med underholdning i verdensklasse, når Viaplay i denne uge lancerer fem store titler, som kan få hvem som helst til at glemme de kolde og mørke efterårsdage, som lurer rundt om hjørnet. 

Lethal Weapon: Sæson 1
Næsten 30 år efter premieren på “Lethal Weapon”, eller “Dødbringende våben”, som filmene hedder på dansk, kommer tv-serien, som hele USA taler om. Martin Riggs er den tidligere Navy Seal-soldat og Texas-politimand, som mister sin gravide kone i en tragisk bilulykke. Følelsesmæssigt forstyrret rejser han til Los Angeles for at få en frisk start, eller måske mere præcist for at så sat en stopper for sine lidelser. Hos LAPD bliver Riggs tildelt en ny partner, som er stik modsat ham selv; nemlig den forsigtige by-the-book-politimand Roger Murtaugh.
Premiere 22. september

unspecified

Empire: Sæson 3
When I first saw you rap, it changed my life. Cookie Lyon er tilbage i en af de største serie-successer i USA. Empire handler om musikmogulen Lucious Lyon og det successfulde hiphop-imperium, han har bygget op. Serien, der løbende præsenterer en række kendte skuespillere, har vundet en Golden Globe og er en af USAs mest sete dramaserier.
Premiere 22. september

empire

The Blacklist: Sæson 4
Flygtningen Raymond “Red” Reddington (James Spader) overgiver sig til FBI og tilbyder at hjælpe dem med at fange nogle af verdens farligste kriminelle – men kun hvis han får lov til at samarbejde med novicen, agent Elizabeth Keene (Megan Boone). Da de begynder at forfølge the blacklisters, trækker han Liz ind en skyggetilværelse, der omslutter hendes fortid, nutid og fremtid. Danske Ulrich Thomsen spiller en fremtrædende rolle i den nyeste sæson af serien.
Premiere 23. september

The Blacklist - Season 4

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
Da krigen i Panem eskalerer, og de andre distrikter ødelægges, samler Katniss Everdeen, som er den modvillige oprørsleder, en hær mod præsident Snow. Dette sker dog ikke uden omkostninger, da alle, som Katniss holder af, er truet.
Premiere 23. september

hungergamers_mockingjay

Transparent: Sæson 3 
Den prisbelønnede serie, som netop har vundet yderligere to Emmyer natten til i går, er en genial dramakomedieserie med mørke og psykologiske undertoner. Handlingen kredser rundt om en dysfunktionel LA-familie, hvis eksistens der bliver vendt op og ned på, da faderen afslører, at han er transseksuel, og at han i hele sit liv har følt sig som en kvinde fanget i en mands krop. Serien er skabt af Jill Soloway, og hovedrollen spilles af Jeffrey Tambor.
Se den nyeste sæson af “Transparent” på samme tidspunkt som i USA. De to tidligere sæsoner kan også streames på Viaplay.
Premiere den 24. september 

Episode # 310

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.