Svenske Bob Hanssons roman “Gunnar” udkommer hos Elg & Co.

Den svenske scenepoet Bob Hansson er aktuel med romanen “Gunnar” på forlaget Elg & Co. Romanen kan – blandt andet – købes hos E-Lounge.

Forlaget skriver følgende om romanen:

Hvad er en arbejder uden arbejde? Og hvad er det i en agurk, som ikke er vand? Det får 58-årige Gunnar god tid til at tænke over, da et nyt hjerte redder hans liv, men ikke hans job som murer. Han savner kaffe-pauserne i skurvognen og at være en af dem, man regner med.

Men Gunnar nægter at være et af de tyttebær, man tager op af spanden og smider væk. Selvom lægen har beordret hvile, selvom han er blevet fyret, selvom han stadig sørger over sin kones død og selvom både fagforeninger og A-kassekontorer stiller sig på tværs, insisterer han på at trække sin del af læsset. Mens bossen er bortrejst, går Gunnar tilbage til bygge-pladsen og lader som om, han er blevet ansat igen.

Men måske er det sandt, at en hjertetransplantation kan forandre én? Gunnars tilværelse arter sig ikke helt som den plejer. En motorcykel dukker op, og muligvis også en hare. Og en børnehavepædagog med et blik, der fortæller Gunnar, at hun vil have, at han skal tage hende væk herfra. Men hvorhen?

Bob Hansson (f. 1970) er en af Sveriges mest fremtrædende scenepoeter. Hans bibliografi omfatter bl.a. digtsamlingerne “Här ligger jag och duger”, “Bräcklighetens poesi”, “Här er vi” og “Halleluja liksom”. Udover at skrive poesi og skønlitteratur optræder Bob også som sanger og har medvirket på to album; “Kör solen kör” og “Heja Världen”.

Kilde: Elg & Co.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.