Film

20. juni 2010

Teaser-trailer til J.J. Abrams-filmen “Super 8”

Jeg er en stor fan af J.J. Abrams og dennes science fiction og mysterie-centrerede film- og tv-produktioner. Alt fra “Alias” til “Lost” over “Fringe” til den nye “Star Trek” er blevet slugt med en glubende appetit! Ja, også “Felicity” – som han skabte sammen med Matt “Cloverfield” Reeves – er en meget fin, velspillet (og skrevet!) dramaserie.

Nu er internettets jungletrommer så begyndt at lyde, at der er noget nyt og stort under opsejling fra mysteriets “grand master”. Science fiction-filmen “Super 8” – som instrueres af Abrams selv – har Steven Spielberg som producer. Viralkampagnerne er allerede så småt begyndt, og jeg tror, at “Super 8” i den grad er værd at vente på. Den får biografpremiere i 2011.

Se dette J.J. Abrams-indlæg: J.J. Abrams og det store mysterie…

Teaser-trailer til “Super 8” ::



Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.




0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *