Ted som talende Wacky Wobbler

Thunder buddies for life!

Har du mødt den øldrikkende, storsvovlende og lettere sexistiske teddybjørn Ted? Ikke? Jamen, så er det på tide! Og hvis du allerede kender ham, og i øvrigt er fan, så er der godt nyt: Nu kan han nemlig igen fås som TALENDE Wacky Wobbler fra Funko … COOL!

Ted 2 - 4

Ted gjorde første gang sin entré i Seth MacFarlanes komedie fra 2012. Her er han best buddies med den barnlige John, der spilles af Mark Wahlberg. Dette forhold bygger MacFarlane videre på i efterfølgeren Ted 2, hvor Wahlberg igen er at finde i rollen som John. Og ja, Ted er ikke blevet mindre øldrikkende eller storsvovlende, siden vi mødte ham sidst.

Ted er ikke blot en sjov film, det er en rigtig god film! Som desværre afdøde Roger Ebert, én af verdens bedste filmkritikere, skrev i sin anmeldelse af filmen i 2012: The funniest movie character so far this year is a stuffed teddy bear. And the best comedy screenplay so far is “Ted,” the saga of the bear’s friendship with a 35-year-old manchild.

Ted blev øjeblikkeligt én af mine komediefavoritter fra filmåret 2012, og den elskelige teddybjørn blev ligeledes en yndlingskarakter, der ved gensyn fortsat evner at give mig latterkrampe.

Ted 2 - 3

Funkos Wacky Wobbler-udgave af Ted er derfor en kærkommen tilføjelse til Funko-samlingen. Ikke blot har han fået presset en øl i sin behårede bamsenæve, næh han taler skam også, når man dingler med hans bobble-head. Han er blevet udstyret med fem sætninger, og det er naturligvis Seth MacFarlanes stemme, der toner ud af den fine og 14 centimeter høje Ted, der er blevet monteret på en sokkel med filmens titel prentet i grønne typer.

Og ja, denne Wacky Wobbler ér en favorit i samlingen, så budskabet om dens eksistens skal naturligvis spredes. Lad mig derfor give Ted de sidste ord: Wait-wait-wait, hang on, I gotta post this on Facebook!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPRODUKTINFORMATION

Navn/type: Wacky Wobbler #5910 Ted 2 (Bobble-Head)
Producent: Funko
Materiale: Hårdt plast
Størrelse: Ca. 14 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 17 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.