Comics

6. oktober 2016

TEGNESERIENYHED: Radiserne – De bedste striber 1960-1969

Sidste år udgav Forlaget Cobolt den første bog i deres best of-serie, der opsamler de bedste striber i Charles M. Schulz’ pragtfulde tegneserie om Radiserne. Nu er forlaget snart på trapperne med bog nummer to, der udgøres af et selektivt udvalg af striber fra 1960 til 1969.

Bogen, der kommer i handlen den 11. oktober, er udstyret med et syv sider langt illustreret forord, hvor man blandt andet kan blive klogere på, hvordan Radiserne tog springet fra de populære striber og videre til fjernsyn, tegnefilm, teater, bøger og meget andet.

udklip-5

Den store, flotte bog måler 22,5 x 29,5 centimeter, er i hardback og udgøres af 192 sider, der er spækket med formidable, fornøjelige, fantastiske, finurlige, fabelagtige, fiffige og festlige striber. Så glæd dig til igen at møde Søren, Nuser, Tomas, Trine, Schrøder, Woodstock og alle de andre figurer, vi har elsket siden 1950!

Man kan læse meget mere om “Radiserne – De bedste striber 1960-1969” på Cobolts hjemmeside, der i øvrigt oplyser, at vi i 2017 kan se frem til tredje bind,  der indeholder de bedste striber fra 1970’erne. Det er altid rart at vide, at der er gode ting i vente.

9788770856058-p

radiserne-1960-1969-forside-pOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *