Comics

5. april 2018

TEGNESERIENYT: “Den Røde Baron 3: Det flyvende cirkus”

Pierre Veys’ og Carlos Puerta’ sidste bind i deres fortælling om Den Røde Baron er netop blevet udgivet af Forlaget Cobolt. “Den Røde Baron 3: Det flyvende cirkus” er på 64 sider, er indbundet og koster 218,-

Om bogen skriver forlaget følgende:

Om Den Røde Baron 3: Det flyvende cirkus

Dette er det afsluttende bind i serien om Manfred Von Richthofen – bedre kendt som Den Røde Baron. I marts og april 1918 fløj han en rødmalet Fokker Dr.1 med serienummer 477/17.
I denne maskine vandt han i løbet af kun tre uger ti luftslag (af i alt 80). Den 21. april samme år blev han selv skudt ned og omkom, også da ved rorpinden på en Fokker Dr.1.

Serien om Den Røde Baron er i tre dele, frit inspireret af Manfred von Richthofens liv samt af begivenheder og historiske skikkelser fra Første Verdenskrig.

Ekstra: Med dette udvidede bind på 64 sider er Den Røde Baron udgivet komplet og dette sidste bind indeholder et spændende efterskrift om Manfred von Richthofens sidste dramatiske minutter – og de mange teorier, der i de sidste hundrede år har været om, hvordan og hvorfor han mødte sit endeligt.

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *