Comics

22. september 2017

TEGNESERIENYT: Julebestariet af Benni Bødker og John Kenn Mortensen

Oktober står i gysets tegn! Fredag den 13. oktober udgiver Forlaget Cobolt Benni Bødkers og John Kenn Mortensens julegyser, der bærer den besnærende titel “Julebestariet”.

Om bogen, der også udkommer i en engelsk udgave, skriver forlaget følgende:

“Julebestiariet” er en overlevelsesguide med de vigtigste fakta om hvert af de væmmelige monstre, og livsvigtig læsning i decemberdagene op til jul.

Hver jul myldrer det frem med alskens farlige vintervæsner. Benni Bødker har researchet og indsamlet oplysninger om 24 af de fæleste julemonstre, og monstertegner John Kenn Mortensen har illustreret.

“Julebestiariet” er ny type julekalender for både børn og voksne.

Julebestiariet
Skrevet af Benni Bødker
Tegnet af John Kenn Mortensen
104 sider, s/h, indbundet
17 x 24 cm
Vejl. pris 248,00
ISBN 978-87-7085-683-6

 

Julebestiariet_Forside_DK-pOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *