Comics

23. februar 2017

TEGNESERIENYT: “Kijara – Overløber” fra Comic Factory

Det spritnye tegneserieforlag Comic Factory har spændende ting med, når Copenhagen Comics slår dørene op den 25. februar. Ikke mindst første bind i Tatiana Goldbergs nye serie “Kijara” virker interessant. Første bind i Goldbergs serie hedder “Kijara 1: Overløber”, og kommende bind i serien er allerede under forberedelse. Bogen er på 80 sider, i farver og kan købes direkte hos forlaget: KLIK!

Om Kijara-serien skriver forlaget følgende:

Kijara-serien finder sted i Union City,  hovedstaden i en samlet europæisk union, hvor kontrolleret gene tisk modifikation af mennesker er hverdag,  og hvor uønskede borgere marginaliseres og fratages alle rettigheder.

Overløber er seriens første album. Kijara og hendes tre brødre, Coyoterne, er en del af den kriminelle  organisation Klanen – de fire søskende står alle udenfor samfundet, da de er ulovligt genetisk modificerede med DNA fra dyr.

Klanen ligger i konstant konflikt med politiorganisationen PURGE, en specialenhed der tager sig af kriminalitet relateret til de illegale GMI’er – genetisk modificerede individer. Da et sammenstød mellem de to organisationer går grueligt galt for Kijara, tvinges hun til at vælge retningen i sit liv.

Den Pingpris-nominerede Goldberg står i øvrigt også bag tegneserien “Anima“, der på det varmeste anbefales!

 

16265852_1841465272734498_3779716805612705300_nOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *