Comics

30. august 2018

TEGNESERIENYT: “Marie Curie – et lys i mørket”

Forlaget Cobolt har netop udgivet den biografiske tegneserie “Marie Curie – et lys i mørket”, der er skrevet af Frances A. Østerfeldt og Anja C. Andersen og tegnet af Anna Blaszczyk.

Om bogen skriver forlaget …

Marie Curies liv og forskning forandrede verden.
At hun fandt og udforskede nye grundstoffer og deres hidtil ukendte egenskaber, var banebrydende for blandt andet den medicinske videnskab.
At hun som den første nogensinde modtog to Nobelpriser, var epokegørende for alle kvinder i verden.
At hun på trods af en fattig opvækst i et besat Polen formåede at uddanne sig i et andet europæisk land, er et håb for alle mennesker.

INFO …

Bogen, der er på 136 sider, er udgivet i softcover og måler 21×29,7 cm.

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *