Comics

28. maj 2018

TEGNESERIENYT: “Orbital 2: Nomader”

Forlaget Cobolt udgiver den 14. juni andet bind i “Orbital”-serien, der af forlaget beskrives som seneste års største, europæiske science fiction-succese. Det er en tegneserie, skriver forlaget igen, der af mange betragtes som en moderne arvtager til Linda & Valentin. Den er skrevet af den belgisk-svenske forfatter Sylvain Runberg og tegnet af franskmanden Serge Pellé, og bind 2 – “Orbital 2: Nomader” –  udgives på dansk i form af et dobbeltalbum på omkring 100 sider.

INFO …

Bogen, der er på 112 sider, er udgivet i hardcover og måler 24 cm x 32 cm. Den er oversat af Ole Steen Hansen, og den har en vejledende pris af 298 kroner.

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *