Comics

22. september 2017

TEGNESERIENYT: “Thomas Alsop 2: 3000 sjæle”

Fahrenheit har netop udgivet andet bind i fortællingen om Thomas Alsop. Om bogen skriver forlaget følgende:

Goddag. Jeg er Thomas Alsop. Magiker. Illusionist. Mediesensation.

De fleste af jer kender mig allerede fra mit succesfulde og ekstremt populære reality spøgelsesjæger-show, Thomas Alsop – paranormal detektiv … Det er der, hvor jeg kommer omkring i byen og bare er for fed. Hvor jeg spreder mine gode vibrationer gennem magiens mirakler.

Udover at være et komisk geni, så er jeg også Manhattans beskytter. Øens magiske opsynsmand. Min familie har varetaget denne opgave siden 1699. Vi har muget ud i al den slemme magi, der har forsøgt at få fodfæste her. Hvem kunne have vidst, at det hverv ville tilfalde en så lækker fyr som mig?

For et par dage siden opdagede jeg, at de 2.996 sjæle, som vi mistede den 11. september, stadig hænger ud ved Ground Zero. Jeg har efterforsket omstændighederne, og jeg er overbevist om, at hvis de ikke bliver befriet inde tiårsdagen for angrebet senere denne uge, så vil de være fanget … for evigt. Og det er skidt for dem. Og det er virkelig skidt for Manhattan, hvilket grundlæggende er os alle sammen.

Så jeg er her i aften for at fortælle jer, mine medborgere i New York og venner rundt om i verden, at jeg har besluttet at foretage en tv-transmitteret masse-eksorcisme. Den vil finde sted på Ground Zero under mindehøjtideligheden for tiårsdagen i håbet om at befri disse uheldige sjæle. Mange tak for jeres opmærksomhed.

“Thomas Alsop” er en fortælling i to bind, der er skrevet af Chris Miskiewicz, amerikaner og bosiddende i Brooklyn, New York, og tegnet af danske Palle Schmidt, som tidligere har udsendt “Blodets konkubine” og “Stiletto”.

Chris Miskiewicz og Palle Schmidt:
Thomas Alsop 2
”3000 sjæle”
Oversat af Thomas Berger
112 sider
ISBN 978-87-7176-073-6
Udsendt september 2017

 

Thomas Alsop v2 Softcover NORMAL.inddOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *