“Thorgal 35: Skarlagenilden” er ude fra Forlaget Cobolt!

Forlaget Cobolt har netop udgivet “Thorgal 35: Skarlagenilden”. Om dette binde skriver forlaget:

Efter en lang og strabadserende rejse er Thorgal nået frem til ”den smukkeste by i den civiliserede verden”, Bag Dadh, i sin søgen efter den stumme dreng Aniel, som han og hans hustru har taget til sig som deres egen efter hans mors, Kriss af Valnors, død – men som er blevet bortført af Den Røde Magis Broderskab.

Thorgal kommer imidlertid for sent, for Aniel har ikke blot fået talens gave, han er blevet reinkarneret som sin bedstefar Kahaniel, der på den måde ønskede at tage hævn over de nordiske guder. Undervejs fra nord til syd har Thorgal opsamlet et blandet følge bestående af bulderbassen Petrov, den bandlyste pige Lehla og den smukke og forførende Saluma, som han har indledt et intimt forhold til.

Men hvem er egentlig modstandere, og hvem er allierede i byen – og hvem vil frelse hvem fra hvad og hvorfor? Hemmeligheder, rænkespil, forræderi og had eksploderer i en heksekedel af ild og blod.

Med Thorgal 35 afsluttes foreløbigt den cyklus, der har udviklet sig siden Thorgal album 28, ”Kriss af Valnor”, og som der er føjet flere aspekter til i parallelserien Thorgals Verden: Kriss af Valnor bind 1-6. Handlingen i hovedserien Thorgal og parallelserierne Thorgals Verden: Kriss af Valnor og Thorgals Verden: Ulv vil løbe endeligt sammen i næste bind, Thorgal 36, som formentlig bliver det sidste tegnet af Grzegorz Rosinski efter hans mere end 40 år lange arbejde med serien. Her i Thorgal 35 findes en oversigtsplanche over hovedserien og parallelserierne, og i samlebindene Thorgalkrøniken 3 og 4 findes en stor guide til den kronologiske sammenhæng i universet og de forskellige seriers enkelte album.  


Thorgal 35: Skarlagenilden
Skrevet af Xavier Dorison
Tegnet af Grzegorz Rosinski
Oversat af Ole Steen Hansen
56 s. i farver, indb.
22,5 x 30 cm
Vejl. pris 168,00 kr.
ISBN 978-87-7085-649-2

Thorgal 35 Skarlagenilden- Forlaget Cobolt - Tegneserier - Fiktion og Kultur - 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.