NYE TEGNESERIER: “Thorgals Verden: Kriss af Valnor, syvende del – Tidsbjerget”

Til januar udgiver Forlaget Cobolt Tidsbjerget, der er syvende bind i parallelserien Kriss af Valnor, der ligesom Ulv udgives under overtitlen Thorgals verden. Handlingen i begge serier forløber parallelt med handlingen i hovedserien Thorgal. I samlebindene Thorgalkrøniken findes en oversigt over alle seriernes sammenhæng og fortællemæssige kronologi.

Om udgivelsen skriver forlaget følgende:

Kejser Magnus har i sin enerådende Gud Yavhus’ navn sendt sine hære ud for at erobre vikingernes riger. Over for ham er det lykkedes Jolan at forene Nordlands klaner under samme banner for at modstå ham. Thorgals søn har i sin kamp fået uventet – men ikke uegennyttig – hjælp fra den mest skånselsløse af alle lejesoldater, Kriss af Valnor.

Kriss er isoleret fra sine tropper og mens udfaldet af den blodige krig lader til at være inden for rækkevidde, oplever hun et afgørende møde, som får hende til at træffe en radikal beslutning. Hun frasiger sig sin dronningekrone og udgiver sig for at være død, idet hun kun har ét mål i tankerne: at genfinde sin fortabte søn Aniel, som nu sidder fanget i den anden ende af verden. Og hun er rede til at anvende alle midler for at opnå det. Uden undtagelse.

Thorgals Verden: Kriss af Valnor, syvende del: Tidsbjerget

Skrevet af Xavier Dorison og Mathieu Mariolle
Tegnet af Frédéric Vignaux
Farvelagt af Gaétan Georges
Oversat af Ole Steen Hansen
56 s. i farver, indb.
22 x 29,5 cm
ISBN 9788770857048
Udkommer januar 2018