Film

28. juni 2013

Terminator-franchisen skal rebootes, en ny trilogi er (muligvis) på vej.

Empire Magazine kan i dag afsløre, at Terminator 5 er blevet tildelt en amerikansk releasedato, der hedder 26. juni 2015. Samtidig kan de afsløre, at Terminator 5 faktisk ikke kommer til at hedde Terminator 5. Og hvorfor så ikke det, tænker du? Jo, nu skal du høre: Paramount Pictures vil reboote serien, starte på en frisk og har meldt ud, at den nye film vil være den første i en planlagt trilogi. Så selvom den kronologisk set føjer sig ind som den femte film i serien om menneskenes kamp mod maskinerne, så bliver den altså også den først film i en ny serie.

Indtil videre er det dog kun James Camerons to mesterværker fra henholdsvis 1984 og 1991, der har føjet sig ind på listen over kanoniserede science fiction-film i Terminator-serien. Idéen om et reboot og en ny trilogi er ikke en dårlig idé, og det skal blive spændende at se, hvorledes den første film kommer til at tage sig ud.

Læs også:

Arnold har sagt ja til en femte gang i ringen med Terminator-franchisen
Schwarzenegger i går, i dag, i morgen … en filmkarriere er blevet kickstartet

James Cameron instruerer Linda Hamilton i "The Terminator" fra 1984

James Cameron instruerer Linda Hamilton i “The Terminator” fra 1984

James Cameron og Arnold Schwarzenegger under optagelserne til "The Terminator" (1984)

James Cameron og Arnold Schwarzenegger under optagelserne til “The Terminator” (1984)Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *