TV

23. juli 2011

“Terra Nova”: Ny science fiction-serie fra Fox til efteråret.

Jeg kommer uvilkårligt til at tænke på Amblin/Universal-serien “Earth 2” (1994-1995), når jeg ser traileren for den kommende Fox-serie “Terra Nova” (2011), der får amerikansk tv-premiere til efteråret. Andre film og tv-serier, der springer i tankerne, er “Lost”, “Avatar”, “The Lost World”, “Stargate” (også serierne) og “Jurassic Park” … “Terra Nova” er sci fi, fantasy og adventure for fuld skrue, lader det til.

Og ja, man skulle næsten tro, at Steven Spielberg var producer på serien … hvilket han faktisk også er. Dog kun executive producer, men alligevel. Ikke mindst scenen, hvor Stephen Lang (fra James Camerons “Avatar”) står parat til at skyde en T-rex-lignende dinosuarkrabat trækker ens tanker i retning af “Jurassic Park”. Her er traileren samt en håndfuld stills fra serien, som i hvert fald jeg har skrevet mig bag øret!Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *