TV

12. marts 2009

“The Closer: Season 4” på dvd

Så har Warner Brothers frigiver coverart til fjerde sæson af crime-serien “The Closer”, der har Kyra Sedgwick i hovedrollen som den selvstændige “med-ben-i-næsen” kriminalbetjent Brenda Johnson. Fjerde sæson udkommer i USA og Canada den 26. maj. Der er endnu ingen releasedato for en dansk udgivelse.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *