TV

25. februar 2010

“The Dead Zone: Complete Series Collection” på dvd fra Paramount Pictures

Alle seks sæsoner af CBS-serien "The Dead Zone" i lækker box fra Paramount Pictures.

Paramount Pictures har udgivet alle seks sæsoner af CBS-serien “The Dead Zone” (2002-2007) i et lækkert boxsæt, der kan erhverves for den overkommelige pris af blot 630,- hos blandt andet MovieZoo. Boxsættet udgøres af i alt 18 discs (3263 min.) og indeholder en lang række ekstramateriale:

 • 5 Incredible Behind the Scenes Looks
 • Making the Leap to HD
 • Production Design of the Dead Zone
 • Tribute to Michael Piller
 • The Other Side of the Camera
 • A Day With JLA
 • A New Home for The Dead Zone
 • All Aboard: Filming The Dead Zone On a Train
 •  

  “The Dead Zone: Complete Series Collection”: Den ultimative samlerudgave med den komplette science fiction-serie, hvis karakterer og handling er baseret på Stephen Kings bestsellerroman. Efter seks år i koma vågner Johnny Smith (Anthony Michael Hall) op med overnaturlige evner. Han ser syner med mord, forsvindinger og andre katastrofer, og hans overnaturlige evner føles dels som en velsignelse, dels som en forbandelse. Johnny forsøger at forstå årsagen og kæmper for at bruge sine evner til at beskytte dem, han elsker. Den komplette serie af “The Dead Zone” kombinerer det paranormale med action og en konstant søgen efter retfærdighed og er et vigtigt samlerobjekt i fi lmreolen hos alle seriens fans.  Om skribenten

  Robert Rasmussen
  Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
  0 Comments


  Skal du ikke skrive en kommentar?


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *