The Flintstones & Robert Galbraith … Robert hvem?

Jeg har netop bestilt The Flintstones: The Complete Series på amerikansk region 1-dvd. En sådan udgivelse kan man jo kun drømme om at kunne købe herhjemme. Ja, vi lever i et land, hvor en forhandler som Laserdisken gang på gang får juridiske smæk over fingrene for at importere kulturelle herligheder som denne. Derfor måtte jeg ty til Amazon – desværre!

De seks sæsoner af The Flintstones, der kørte på ABC fra 1960 til 1966, består af 166 herlige episoder, og inden jeg går i krig med den klassiske Hanna Barbera-serie, vil jeg læse op på den – derfor bestilte jeg Jerry Becks The Flintstones: The Official Guide to the Cartoon Classic, som posten netop har været så flink at aflevere. Beck, der er filmhistoriker med speciale i animation, er blandt andet også konsulent for Disney, Universal og Warner Bros. – og så har han også skrevet en officiel guide til The Jetsons, der bliver mit næste læse/se-projekt.

Hvad posten bragte #18

Ligeledes havde posten Robert Galbraiths krimi The Cuckoo’s Calling med. Og nu kan det være, at du tænker:  hvem dælen er Robert Galbraith? Og det er faktisk et godt spørgsmål, for Robert Galbraith er IKKE Robert Galbraith! Robert Galbraith er et pseudonym … et pseudonym for J.K. Rowling! Og selvom jeg ikke var hooked på The Casual Vacancy, så har The Cuckoo’s Calling fået tilstrækkelig med fin omtale de rette steder til, at jeg ser frem til at lade mine øjne vandre sluge bogstaverne, ordene og sætningerne.

Og hvis I, da I startede med at læse indlægget, blev en smule irriterede over ikke at kunne se, hvorledes The Flintstones: The Complete Series tager sig ud som bokssæt, så er der her et billede af den smækre og yderste lækre herlighed. Og så kunne jeg ikke stå for de to figursæt, der også røg i kurven hos Amazon … prisen var fordelagtig, I promise!

Flintstones

The Flintstones

The Jetsons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.