TV

9. juli 2008

The Flintstones: The Complete Series på DVD!

Familien Flintstone har – trods en relativt stor popularitet blandt den almene, danske befolkning – blot fået udgivet to sæsoner på det danske marked. Ikke just noget, der undrer, men dog alligevel trist. De danske distributører burde se at råde bod på den indskrænkede udgivelsesmentalitet, der så eftertrykkeligt definerer vort ditto indskrænkede marked.

I USA udgives der til oktober en flot og komplet udgave af denne klassiske Hanna-Barbera-serie, som vi i Danmark må sukke forgæves efter. For med det herskende importforbud – der i den grad hæmmer den frie udveksling af kultur – kan vi enten tage chancen med tolderne eller helt opgive nogensinde at få en sådan udgave hjem til samlingen.

Men nok ynk! Udgaven – der kommer til at bestå af seriens 166 episoder – vil blive lanceret i et suverænt feinschmeckerlayout, der tager sig ud som et stenalderfjernsyn. Prisen for denne uimodståelige animationsherlighed kommer – hvis man bestiller den hjem fra DVD Pacific – til at ligge i nærheden af den uhørt lave pris af blot 430 kroner (udregnet efter juli ’08s dollarkurs).

FlinstonesOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *