“The Ultimate Bourne Collection” på Blu-ray

Bourne Trilogy The Ultimate Collectrion på Blu-rayNu er de tre film i Bourne-trilogien tilgængelige på Blu-ray fra Universal Pictures. Jason Bourne Blu-Ray boksen indeholder 3 actionfyldte film på 3 BluRay-discs i High Definition 1080 billedkvalitet og med DTS-HD Master Audio 5.1 lydspor. Du får det ikke bedre end dette…

The Bourne  Identity (1):
Eksplosiv action-thriller med Oscar-vinder Matt Damon og Franka Potente baseret på den internationale bestseller af Robert Ludlum.
Jason Bourne (Damon), der er blevet reddet med to kugler i ryggen, har fået totalt hukommelsestab. Det går snart op for ham, at han bliver nødt til at finde ud af, hvem han er for at overleve. Han jages af mordere i et kapløb med tiden, samtidig opdager Bourne hurtigt, at han også har et udpræget dræberinstinkt… Med sin intelligente internationale handling, nervepirrende action, hæsblæsende biljagter gennem Paris og fantastiske stunts og kampscener vil “The Bourne Identity” tage pusten fra dig!
 
The Bourne Supremacy (2):
Jason Bourne var forsvundet. Han ville ikke findes. Han havde for altid forladt spionverdenen, hvor han var den bedste blandt de bedste, bag sig og havde skjult dig med sin kæreste. Men så havde nogen brug for en syndebuk… Bournes fingeraftryk bliver fundet på gerningsstedet, hvor en amerikansk agent er blevet myrdet og en stor sum penge forsvundet. Samtidig bliver Jason og Marie opsporet af en lejemorder, og deres bil forulykker i kugleregnen. Og dermed skulle regnestykket gå op. Men Jason Bourne er ikke død. Han er bare forsvundet endnu engang, men denne gang ikke for evigt. For Jason Bourne havde afgivet et helligt løfte: Hvis I ikke lader mig være, så kommer jeg efter jer. De skulle have ladet ham være!
 
The Bourne Ultimatum (3):
Matt Damon vender tilbage som den trænede lejemorder Jason Bourne i dette seneste actionbrag “The Bourne Ultimatum”, som er den tredje film i rækken om Mr. Bourne. De to første film har tilsammen indspillet over $500 millioner.
 
Alt han ønskede sig var at forsvinde. Istedet bliver Jason Bourne nu jagtet af de mænd der har trænet ham. Han har mistet sin hukommelse og har den eneste person han elskede. Han bliver jagtet af en flok veltrænede dræbere og kuglerne flyver hans ører. Bourne har kun ét mål: at gå tilbage til starten og finde ud af hvem han var.
Trilogien på Blu-ray kan – hos MovieZoo – købes for ca. 500 kroner.