Film

23. september 2009

“The Wrestler” på Blu-ray

The Wrestler på blu-rayHvis man endnu ikke har set Darren Aronofskys helt igennem fortræffelige “The Wrestler, så skal man krydse den 29. september af i kalenderen, hvor Midget Entertainment sender filmen ud på både dvd og Blu-ray.

“The Wrestler” har høstet massiv ros fra både anmeldere og publikum såvel i Danmark som i USA. Mickey Rourke gør et storstilet comeback i rollen som den fallerede stjerne – en rolle, der gav en ham Oscar-nominering og som, ifølge Rourke selv, læner sig op af skuespillerens egen livshistorie, hvilket gør filmen intens og troværdig.

I slutningen af 80’erne var det ikke noget problem for Randy “The Ram” Robinson (Mickey Rourke) at trække overskrifter som professionel wrestler. 20 år senere har meget ændret sig og han lever nu af at optræde for de få tilbageværende wrestling fans i gymnastiksale og centre rundt omkring i New Jersey. Randy lever for spændingen og sine hengivne fans, men hans datter Stephanie (Evan Rachel Wood) ser ham som en fremmed og forholdet til stripperen Cassidy (Marisa Tomei) kan han ikke få til at fungere. Et hjertestop tvinger ham til at trække sig tilbage og efterhånden som hans identitet falder fra hinanden, begynder han at tage sit liv op til overvejelse.


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *