TV

25. marts 2015

“The X-Files” vender tilbage til din tv-skærm i 2016

Det er i år 13 år siden, at sidste sæson af The X-Files løb over tv-skærmene verden om. Nu genopstår serien, og to af mine største helte fra 90’erne – FBI-agenterne Fox Mulder og Dana Scully – får nyt liv på tv … herligt!

Efter 22 år, 9 sæsoner, 202 episoder, 2 film og 2 spin-off-serier har FOX valgt at reboote en af tv-historiens bedste science fiction/horror-serier, og det er vel (sorry, Twin Peaks-folk) årets hidtil største tv-serie-nyhed!

Indtil videre har FOX bestilt 6 episoder, og Chris Carter vil igen være manden, der dirigerer David Duchovny og Gillian Anderson i deres ikoniske roller. Den nye omgang med The X-Files starter optagelser til sommer med en forventet tv-premiere i 2016.

Kilde: FOX.com

oohmurb8c5xwemoahmypOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *