Tomas Villum Jensens “Player” lugter af typisk folkekomik-sløjhed

Den 20. juni får Tomas Villum Jensens komedie Player biografpremiere. Det er en film af den slags, jeg på forhånd ved, at jeg aldrig kommer til at se. Ikke frivilligt, i hvert fald. Når en film skilter med hele tre sløje ting – titlen, Casper Christensen og Tomas Villum Jensen – så holder jeg mig på behørig afstand. Man har jo også brændt fingrene – og øjnene – på Villum Jensen før, og man lærer vel af sine fejltagelser.

Nej, dansk folkekomik med Casper Christensen i panikalderen burde være noget, man uddelte gratis vacciner imod. Dog er der ingen tvivl om, at komedien – jeg bruger genrebetegnelsen i mangel af bedre – vil lokke folk til at punge ud for de 90 minutter, filmen varer.

Player - 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.