2x Doctor Who-figurer fra Funko

Funko har taget kærlig og nænsom hånd om det omfattende Doctor Who-univers ved at udgive en lang række af de kendte karakterer som POP!-figurer. Ikke mindst kan man finde kultseriens forskellige doktorer, hvoraf to af dem vil blive præsenteret i dette indlæg.

Doctor Who, der blev lanceret af BBC i 1963, er en science fiction-serie, man ikke kan komme udenom, hvis man interesserer sig for genrens udvikling og – naturligvis – holder af gode tv-serier. Det er dog ikke en serie, man hopper blåøjet ombord i. Serien er så omfattende, at man som novice bør påbegynde sin rejse i 1963 – så får man også det hele med, og man bliver, hvilket er nok så vigtigt, introduceret for hver eneste af de i skrivende stund tolv doktorer, der har befolket seriens mere end 813 episoder!

Men lad os nu se nærmere på to af de doktorer, Funko har beriget POP!-universet med…

This slideshow requires JavaScript.

Den fjerde doktor, der i øvrigt også anses for at være den mest populære, ikoniske og genkendelige af seriens i alt tolv doktorer, blev spillet fantastisk af Tom Baker. Baker, der medvirkede i serien fra 1974 til 1981, satte et så tydeligt fingeraftryk på universet, at mange i dag opfatter ham som den “rigtige” doktor … også selvom han ikke var den første. Funko har med deres POP!-figur ramt plet, og han er blevet udstyret med hat, vest og det karakterdefinerende halstørklæde. Hvis jeg skulle nøjes med én Doctor Who-figur, så skulle det være denne!

This slideshow requires JavaScript.

Den tolvte doktor spilles af den skotske skuespiller Peter Capaldi, der har haft rollen siden 2013. Han er – med sine blot 13 episoder – endnu en rekrut, der dog har formået at gøre karakteren til sin helt egen: Han er brysk, eftertænksom og pragmatisk, hvilket får én til at tænke på Sherlock Holmes. Også denne doktor kendetegnes ved en karakterdefinerende påklædning, der blandt andet udgøres af en lang, mørkeblå jakke med rødt for, hvilket POP!-figuren naturligvis afspejler.

Hvis man er Doctor Who-fan (og hvem er ikke det?) så er der altså rig mulighed for at udvide sin samling med karakterer fra tv-serien, som jeg i øvrigt snarest muligt skal have taget hul på igen!

Doctor Who 4

Doctor Who 12PRODUKTINFORMATION

Navn/type: POP! Television: Doctor Who #219 & #222
Producent: Funko
Materiale: Hårdt plast
Størrelse: 10 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 14 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.