To spil til de mindste fra Educa!

Julen nærmer sig, og inden vi får set os om, står den for døren med favnen fuld af hygge, varme og gaver.

Vi har tidligere set på gaveidéer til de lidt større børn, Star Wars & Disney, og her er to gode bud på kalendergaver til de mindste. De omtalte spil er fra Educa, der herhjemme distribueres af Maki A/S.

maki-educa-puslespil-fiktion-kultur-2

Det første spil – Baby Colors – er et stimuleringsspil, hvor man skal klassificere objekterne og dyrene efter farve, og hvor ydermere man skal lære farverne rød, grøn, gul, blå, lilla og orange at kende. Brikkerne er store, og motiverne er trykt på tykt pap, der er lette at håndtere for små børn. Baby Colors består af 6 spil, der hver udgøres af 4 brikker.

maki-educa-puslespil-fiktion-kultur-1

5 baby puzzles indeholder, som navnet angiver, fem puslespil. Temaet er køretøjer, og hvert motiv består af mellem tre til fem brikker, der gør det let og overskueligt for barnet at samle puslespillene. De stimulerer opmærksomheden, og barnet udvikler sin motoriske indlæring samt fremmer nysgerrigheden og fantasien. Som det forrige spil, er dette også trykt på tykke brikker, der gør det let at håndtere for små børnehænder. 

Begge spil, der anbefales, henvender sig til børn fra 24 måneder, og de egner sig fortrinligt til stimulering af fantasien, motorikken og til at pirre barnets naturlige nysgerrighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.