Trailer og poster til David Twohys kommende “Riddick”

Endnu et kapitel er ved at blive tilføjet krøniken om den hårde hund Riddick, der bliver spillet af den hårde hund Vin Diesel. اشهر لاعب قمار في العالم Den nye film bliver instrueret af David Twohy, der også sad i instruktørstolen til den første, The Chronicles of Riddick, fra 2005.

Riddick, der er blevet efterladt på en øde ørkenplanet, må pludselig se sig selv i rollen som jaget vildt, da en flok dusørjægere er ude efter hans skalp … ja faktisk, så vil de have hans hoved. Men det er ikke en opgave, der er så ligetil, for Riddick er glad for sit hoved, og i løbet af et splitsekund bliver rollerne byttet rundt … the hunters become the hunted, as they say. Udover Vin Diesel medvirker også Karl Urban samt Kate Sackhoff fra den eminente NBC-rebootserie Battlestar Galactica.

Nu har traileren, der har været ude en måneds tid, fået følgeskab af den første karakterposter, der har stramt fokus på filmens hovedperson. كيف تربح المال بسرعة Sandt at sige, så husker jeg kun svagt den første film, men universet, som traileren skildrer, er tilpas indbydende til, at jeg markerer Riddick som en must see movie.

Riddick, der er det tredje kapitel i franchisen, får dansk biografpremiere den 26. september i år.

Riddick - 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.