Film

5. oktober 2010

Trailer til Alexandre Ajas “Piranha” (2010)

Så sker det! På torsdag – den 7. oktober – får Alexandre Ajas genindspilning af Joe Dantes “Piranha” premiere i de danske biografer. I går aftes blev den anmeldt i DR Premiere af det snøvlende værstpar, Lindeburg og Liiesberg. Jeg slukkede hurtigt for miseren.

Dansk biografpremiere uge 40: “Piranha” (2010) torsdag den 7. oktober.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *