Film

24. september 2010

Trailer til animationsfilmen “The Lion of Judah” (2011)

Endnu en animationsfilm i 3D ser dagens lys næste år, når Deryck Brooms kristent religiøse dyrefabel om en flok bondegårdskræ – “The Lion of Judah” – får premiere. Der er endnu ikke ret mange informationer om filmen, men ene og alene fordi, at gode gamle Ernest Borgnine leverer én af stemmerne, skal den ses.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *