Film

25. september 2010

Trailer til David Finchers Facebook-film “The Social Network” (2010)

Den 14. oktober får David Finchers med spænding ventede Facebook-film “The Social Network” premiere herhjemme. Filmen, hvis manuskript i øvrigt er skrevet af Aaron “The West Wing” Sorkin, har Jesse Eisenberg i hovedrollen som Facebook-skaberen Mark Zuckerberg og Rooney Mara i en anden af hovedrollerne.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *