Trailer til Seth MacFarlanes “Ted”

Sjældent har jeg grint så højt og så længe af en trailer. En trailer, som jeg pt. har været nødt til at se fem gange … i streg! Seth MacFarlanes Ted (2012) fik mig til at skraldgrine, imens tårerne stod mig ud af øjnene. Filmen om teddybjørnen Ted (Seth MacFarlane) og hans livslange venskab med John (Mark Wahlberg) er en best buddy movie, der mig bekendt ikke er set magen til før. Den syrede idé er tiltrængt, da (film)komedien som genre de sidste 10-20 år har haft svære kår. Ja, den har faktisk ikke rykket sig ud af flækken. En genre i limbo-tilstand. Filmen, hvis idé er konciperet af Seth MacFarlane, der jo er manden bag de geniale animations-sitcoms Family Guy (1999-), American Dad! (2005-) og senest The Cleveland Show (2009-), der alle er produceret af Fox, får dansk biografpremiere den 6. september i år … og jeg glæder mig som et barn!

Red Band-trailer til Ted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.