Film

27. september 2010

Trailer til “Wall Street: Money Never Sleeps” (2010)

torsdag den 30. september får Oliver Stones “Wall Street: Money Never Sleeps” dansk biografpremiere. Igen springer Michael Douglas i karakter som børshajen Gordon Gekko, der denne gang får følgeskab af sådanne stjerner som Shia LaBeouf, Josh Brolin, Carey Mulligan, Susan Sarandon og Frank Langella.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *