Film

8. juli 2013

Traileren til den danske superheltefilm “Antboy” er klar

Ja, traileren har jo været ude et par dage, det har plakaten også, men da det langt om længe er blevet sommer i Danmark, har jeg brugt mere tid udenfor end indenfor. Så nyheden om Antboy-traileren bringes altså med lidt forsinkelse her på Fiktion & Kultur. Men bringes, det skal den … naturligvis! Det er jo ikke hver dag, at en dansk superhelt melder sin snarlige ankomst i landets biografer.

Filmen, der bygger på Kenneth Bøgh Andersens forrygende bøger, handler om 12-årige Pelle (Oscar Dietz), der efter at være blevet bidt af en myre udvikler superkræfter. Herefter skaber Pelle, med hjælp fra sin gode ven, tegneserienørden Wilhelm (Samuel Ting Graf), en hemmelig identitet, og vupti: Antboy er født! Da superskurken Loppen (Nicholas Bro) ankommer til Pelles by, må Antboy træde i karakter som superhelt. Spider-Man, go home!

Filmen instrueres af spillefilmsdebutanten Ask Hasselbalch, der tidligere har instrueret en lang række kortfilm, blandt andet den fine Vilddyr fra 2010.

Antboy har biografpremiere den 3. oktober.

Antboy - 3Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *