Film

28. juni 2013

Traileren til “Escape Plan” med Schwarzenegger og Stallone er landet

Så er den første trailer til Mikael Håfströms Escape Plan, der tidligere havde titlen The Tomb, blevet sluset ud til alle os, der med spænding venter på, at det nye Stallone/Schwarzenegger-opus rammer biografen.

Traileren byder på en gråhåret Arnold med skæg, prison fights – disse er jo et must! – og en uskyldigt dømt Ray Breslin (Stallone), der er blevet indsat i et high tech-fængsel, han selv har designet. Og her gider han naturligvis ikke være, så der står flugt på menuen, hvilket Arnold the Grey skal hjælpe ham med. Om det lykkes ham at slippe ud af fængslet, tænker du? Ja, det gør det jo givetvis.

Og nu sidder du måske og tænker: Har Stallone ikke været i fængsel før? Og jo, det har han faktisk. Hele to gange måtte han en tur bag tremmer i 1989: Først som Frank Leone i John Flynns Lock Up, hvor Donald Sutherland giver den i rollen som fængselsinspektør, og igen i Andrey Konchalovskiys Tango & Casch, hvor han uskyldigt dømt må bag lås og slå sammen med sin betjentkollega, der spilles af Kurt Russell.

Læs også: Den 3. oktober står der igen pensionistaction på menuen (…)

Premieredatoen for Escape Plan hed oprindeligt 3. oktober, men er nu blevet rykket til 17. november.

Escape PlanOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *