Film

30. september 2013

Nyt på Netflix: Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Netflix-banner

Det er ikke alle, der er glade for Michael Bays film. Det er ikke alle, der klapper i deres hænder, når en nye megablockbuster fra mr. skyd alt i smadder bliver annonceret, og nettet byder da også på rigtig mange gammelmandssure og forstokkede mishagsytringer, når Bay melder ud, at han er klar med en ny film – og især Transformers-franchisen er blevet prygelknabe for sådanne.

Nu har Netflix tilføjet film nummer to i serien, Transformers: Revenge of the Fallen, og Sam Witwicky – samt hans smukke kæreste Mikaela – er igen tilbage med den benhårde Kaptajn Lennox, der skal hjælpe Autobots i kampen mod de onde Decepticons.

Tilføjet Netflix uge 30, 2013

Transformers - Revenge of the Fallen - 2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *