3 seje nøgleringe fra Funko

Står du og mangler en sej og stilet nøglering, der givet dit nøglebundt personlighed og et tvist af nørdet coolness? Er du superhelte- eller Doctor Who-fan? Jamen, så kan Funko nok hjælpe dig med at holde styr på nøglerne. Der er blevet produceret en lang række nøgleringe i Funkos Pocket POP!-serie, og her bliver du præsenteret for tre af dem.

Funkonøglering - 5

Jack Kirbys og Stan Lees Hulk, der blev født i 1962 efter et klodset uheld med en gammabombe, kendes bedst som den titanagtige mastodont, der smadrer alt og alle, hvis han bliver hidsig … og det gør han jo farligt let. Hulk er blevet nedskaleret ganske voldsomt, så han passer ned i ens lommer. Udgaven, der er produceret med afsæt i Joss Whedons blockbustersucces Avengers: Age of Ultron, er blot 4 centimeter lang, men har et så bistert udtryk skåret i ansigtet, at potentielle tyve tænker sig om en ekstra gang, hvis de overvejer at rane ens nøglebundt.

Funkonøglering - 4

Hvis man er bange for, at Hulk smadrer hul i ens lommer, så kan man også vælge at lade den nationalpatriotisk indstillede Captain America agere nøglevogter. Den gode Steve Rogers, der er Captain Americas borgerlige jeg, blev skabt i 1941 af Joe Simon og Jack Kirby, og som Hulk-nøgleringen er Cap også 4 centimeter lang og en del af Avengers: Age of Ultron-produktlinjen. Både Hulk og Captain America er i øvrigt såkaldte bobble heads, der gør det til en levende og mere bevægelig oplevelse at have dem i ens nøglebundt.

Funkonøglering - 1

Den sidste nøglering i denne ombæring er hentet fra det omfangsrige Doctor Who-univers, der blev skabt i 1962 af BBC. Den kultdyrkede science fiction-serie, der indtil i dag har affødt ikke mindre end 12 forskellige doktorer, to af disse vil blive præsenteret nærmere i et kommende POP!-indlæg, byder naturligvis også på andre karakterer: Mød her den marshmallow-agtige alien Adipose, der første gang gjorde sin éntre i den fjerde series første episode Partners in Crime fra 2008. Adipose er i øvrigt en levende organisme, der udelukkende består af fedt. Så ved man det, hvis ens nøgler begynder at blive fedtede.

Funkonøglering - Hulk

Funkonøglering - Captain America

Funkonøglering - AdiposePRODUKTINFORMATION

Navn/type: Pocket POP!l #5224 (Cap) #5226 (Hulk) #4996 (Adipose)
Producent: Funko
Materiale: Hårdt plast med metalkæde
Størrelse: 4 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 3 til 14 år (Adipose)
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.