Tre malebøger med fantastiske skabninger fra Harper Collins Nordic.

I tre nye malebøger fra Harper Collins Nordic kan du udforske Fantastiske skabninger og hvor de findes. Bøgerne indeholder utroligt detaljerede sort-hvide billeder med figurer og scener fra filmenes set-design.

fantastiske_skabninger_fiktionogkultur_harper_collins_5Fantastiske skabninger og hvor de findes: magiske skabninger – malebog

I denne bog finder du den lodne lille Niffler, der elsker skinnende ting. Den sølvfarvede abelignende Demigøjs, som kan blive usynlig. Erumpenten, en enorm magisk skabning, som ligner et næsehorn. Den smukke Svøbende Ondskab, der kommer ud af en puppe, som et sommerfuglelignende, giftigt krybdyr.

Fortsæt din udforskning af Fantastiske skabninger og hvor de findes i dette sort/hvide galleri af skabninger fra filmen og de designs, der blev brugt til at lave den.

Besøg miljøerne i Newt Scamanders kuffert hvor skabninger fra alle fire Troldmandsverdenshjørner bor. Og følg deres flugt i New Yorks gader og bygninger. For at inspirere dig, vil du også kunne finde et udvalg af fantastiske konceptuelle tegninger og billeder fra filmen.

fantastiske_skabninger_fiktionogkultur_harper_collins_3Fantastiske skabninger og hvor de findes: 20 postkort lige til at farvelægge

Denne postkortbog indeholder udvalgte motiver fra malebøgerne Fantastiske skabninger og hvor de findes: magiske skabninger, og Fantastiske skabninger og hvor de findes: magiske karakterer og steder.

I den finder du 20 postkort med detaljerede og fortryllende illustrationer fra filmen, som du selv kan farvelægge.

Bogen har et kraftigt omslag, og de sort-hvide billeder er trykt på tykt, hvidt papir af høj kvalitet – perfekt til at farvelægge med tusch, farveblyanter, fedtfarver eller vandfarver. Gør dig klar til mange timers sjov og kreativ underholdning.

denmark_fb_colouring_book_cover-fantastiske_skabninger_fiktionogkultur_harper_collinsFantastiske skabninger og hvor de findes: magiske karakterer og steder malebog

Fra New Yorks travle gader og bygninger i 1926, til Tina og Queenies lejlighed og MACUSAs vidundere, inviterer denne bog dig til at farvelægge dig gennem eventyret – også inde fra Newts kuffert. Du vil også kunne finde adskillige rekvisitter og mystiske genstande, inklusive tryllestave, tegn og symboler, og måske endda en fantastisk skabning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.