Tre nye “Fantastiske skabninger”-filmbøger fra Harper Collins Nordic.

Harper Collins Nordic har netop udgivet tre bøger, der udvider universet til David Yates’ “Fantastic Beasts and Where to Find Them” (2016), der bygger på Joanne Kathleen Rowlings roman.


fantastiske_skabninger_fiktionogkultur_harper_collinsFantastiske skabninger og hvor de findes Kreativiteten bag filmen

Træd med ind i de talentfulde kunstneriske afdelinger, der har arbejdet med filmen og som, ledet af den Oscarvindende produktionsdesigner Stuart Craig, var ansvarlige for skabelsen af de uforglemmelige figurer, steder og skabninger fra det nye eventyr i J.K. Rowlings magiske univers.

Bogen Fantastiske skabninger og hvor de findes: Kreativiteten bag filmen, er redigeret af Dermot Power; der var konceptscenograf på filmen. Bogen tager dig med på en rejse gennem designprocessen, der er lige så vidunderlig som Newt Scamanders eventyrlige oplevelser i filmen. 

Stuart Craig og kunstnerne bag filmen byder fans af Harry Potter-filmene velkommen til Fantastiske skabninger og hvor de findes. Denne bog er sprængfyldt med hundredvis af produktionsmalerier, konceptskitser, storyboards, tekniske tegninger og scenebaggrunde, der alt sammen giver læseren en visuel fest og en unik indsigt i, hvordan filmen blev skabt.

Forfatter: Dermot Power Sideantal: 144 sider Type: Hardcover


fantastiske_skabninger_fiktionogkultur_harper_collins_2En kuffert fuld af skabninger: Udforsk filmmagien bag Fantastiske skabninger og hvor de findes

Kom med på første række og oplev filmmagien, som bragte J. K. Rowlings manuskript til Fantastiske skabninger og hvor de findes til live. Gå på opdagelse blandt de fantastiske skabninger, som findes i troldmandsverdenen, og bliv klogere på de fortryllende skuespillere, som jagter dem.

En kuffert fuld af skabninger er designet af Mina Lima, som stod bag de grafiske rekvisitter til både Harry Potter-filmene og Fantastiske skabninger og hvor de findes, og den leverer en magisk, interaktiv oplevelse ved at dele filmproduktionens hemmeligheder, illustrationer og filmoptagelser samt historier fra skuespillerne og holdet bag kulisserne. Denne samlerudgave tilbyder et unikt indblik i arbejdet hos det talentfulde hold, som skabte filmens magi, med udtagelige reproduktioner af rekvisitter og dokumenter fra filmen, samt nogle særdeles specielle effekter.

Forfatter: Mark Salisbury Sideantal: 160 sider Type: Hardcover


fantastiske_skabninger_fiktionogkultur_harper_collins_4Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og hvor de findes

TILBAGE TIL TROLDMANDSVERDENEN

Oplev hvordan instruktør David Yates, producer David Heyman og et talentfuldt team af No-Majs bragte J.K. Rowling’s Fantastiske skabninger og hvor de findes til det store lærred.

Mød Magizoologen Newt Scamander, udforsk det forunderlige MACUSA, den amerikanske pendant til Ministeriet for Magi, bevæg dig forsigtigt ind i Troldmandsverdenens snuskede smugkro Den Blinde Gris, opdag hemmelighederne i Newts kuffert og lad dig fortrylle af de fantastiske skabninger.

Lad Bag kulisserne på: Fantastiske skabninger og hvor de findes tage dig med på en rejse ind i skabelsen af filmen i 1920’ernes New York. Læs om kostumerne, tryllestavene og de specielle effekter. Du kan også finde ud af hvis tryllestav er lavet af skaller, hvilken kendt Troldmand der er Newts ven, hvem der er Legilimens og hvilken skabning der ender i den zoologiske have!

Bogen her er det ultimative opslagsværk, der følger filmens tilblivelse og er en perfekt introduktion til Fantastiske skabninger og hvor de findes. Den er fyldt med spændende billeder og afslørende bag kulisserne-detaljer fra J. K. Rowling, David Yates, produktionsdesigner Stuart Craig, Eddie Redmayne og resten af stjernerne.

Forfatter: Ian Nathan Sideantal: 256 sider Type: Hardcover