Film

15. maj 2014

Tre nye klip til “Maleficent” med Angelina Jolie

Den 29. maj får Robert Strombergs Maleficent, der er en opdateret live action-udgave af den klassiske Disney-tegnefilm Tornerose fra 1959, dansk biografpremiere.

I filmen spiller Angelina Jolie heksen Maleficent, der kaster en forbandelse på prinsesse Aurora, der (på sin 16 års fødselsdag ) vil falde i en dyb søvn, som kun ægte kærlighed kan bryde.

Disney har bygget plottet, og en stor del af produktionsdesignet, op omkring deres animationsklassiker fra 1959, der er anmeldt her, og Jolies udseende bygger direkte på heksen fra tegnefilmen, som man kan se på nedenfor indsatte billede.

MaleficentAngelinaJolie_large

Udover Angelina Jolie, medvirker blandt andre også Elle Fanning, Juno Temple, Sharlto Copley, Miranda Richardson, Imelda Staunton, Sam Riley, Peter Capaldi og Lesley Manville.

Maleficent-2014Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *