Tre nye POP!-figurer fra “Star Wars Episode VII: The Force Awakens”

Rey: There are stories about what happened.
Han Solo: It’s true. All of it. The Dark Side, the Jedi. They’re real.

Til december bliver Star Wars-lydmuren brudt for syvende gang, når J.J. Abrams slipper Star Wars Episode VII: The Force Awakens løs i biograferne verden over. Det bliver en filmbegivenhed af de helt store, når man igen kan læne sig tilbage i biografsædet til tonerne af John Williams’ klassiske temaouverture.

I forbindelse med premieren på den nye film, der – mark my words – kommer til at sætte nye blockbusterrekord, har Funko sendt en række alt, alt ALT for lækre POP!-figurer på markedet, og vi skal i dette indlæg se nærmere på tre af dem.

4 (1)

I am C-3PO, human-cyborg relations. Alle kender den guldlaminerede protokoldroide, der hører hjemme på Tatooine, men som ender med at tage på et galaktisk eventyr, da han stævner ud på togt med Leia, Solo, Chewie og Luke … og R2-D2, ej at forglemme. Og ja, han er blot én af mange klassiske Star Wars-karakterer, der er blevet plads til i det nye eventyr. Og så bliver han i øvrigt igen spillet af Anthony Daniels, hvilket kun er glædeligt!

2 (1)

Rey er én af de nye karakterer, der gør sin entré i Star Wars-universet. Hun bliver spillet af spillefilmsdebutanten Daisy Ridley, der lader til at leve op til sit efternavn, når talen falder på stærke og handlekraftige kvinder i film. POP!-figuren af hende tager sig flot ud, og hun er blevet iført det ørkensæt, vi kender fra traileren.

10

Episode VII giver os også en række nye varianter af de så fantastiske – og rebelforhadte – imperiumsoldater, og i dette POP!-tilfælde har vi at gøre med en såkaldt First Order Flametrooper, der er en variant af The Imperial Stormtroopers. De er blevet udstyret med flammekastere, og er givetvis kedelige at rende ind i, hvis man har rebelblod i årene.  

De tre nye POP!-figurer måler alle cirka 10 centimeter i højden, er udført som bobble heads og er blevet monteret på piedestaler med Star Wars-logo. Figurerne kan i øvrigt afmonteres fra piedestalerne, så de kan stå frit.

This slideshow requires JavaScript.

PRODUKTINFORMATION

Navn/type: POP! Star Wars: C-3PO #64,  Rey #58 Flametrooper #68
Producent: Funko
Materiale: Plast
Størrelse: 10 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 3 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo