Star Wars

11. april 2017

Tre nye “Star Wars”-figurer er blevet indlemmet i samlingen.

Samlingens tre nyerhvervelser, der er produceret af Hasbro, stritter i forskellige retninger. Der er lidt fra øst og lidt fra vest. Således er “Rebels”-serien, den første antologifilm og prequel-trilogien repræsenteret. Det gør dog ikke spor, at der købes med hjertet, da der inden længe bliver sat kronologisk og tematisk skik på både Hasbro- OG Kenner-figurerne.

Den første figur er Ezra Bridger, der stammer fra den animerede tv-serie “Star Wars Rebels” (2014-). Serien, der i skrivende stund udgøres af tre sæsoner, foregår fjorten år efter “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith” (2005) og fem år før “Star Wars: Episode IV – A New Hope” (1977).

R4-P17 er en Astromech-droid, der tilhører Obi-Wan Kenobi. Arfour, som den kaldes, har (modsat R2-D2) en feminin programmering. R4-P17 blev offer for en buzz droid under kampene på Corusant, og den blev efterfølgende erstattet af R4-G9.

K-2SO er det nyeste skud på stammen over droids, der befolker det omfangsrige galakseunivers. Han er en tidligere imperial sikkerhedsdroid af KX-klassen, der er blevet omprogrammeret af Alliancen til Genskabelse af Republikken, og han er nu tro mod oprørsbevægelsen. Han er skabt til – og har sin debut i – Gareth Edwards antologifilm “Rogue One: A Star Wars Story” (2016). Og så er han kæk på den ekstremt tørre facon, hvilket har gjort ham til én af mine favoritter.

17880215_10154865999998551_5110068061841452519_oOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *