Tre fine “Rogue One”-produkter fra Hasbro!

Den 14. december i år får det næste kapitel i “Star Wars”-sagaen dansk biografpremiere.

Det drejer sig om Gareth Edwards “Rogue One: A Star Wars Story”, der er den første antologi-film i den nye række af “Star Wars”-film, vi de kommende år kan se frem til.

Det er i øvrigt også den første “Star Wars”-film, hvor John Williams IKKE komponerer musikken. Den opgave er tilfaldet Michael Giachino, der er én af Disneys faste komponister, og som blandt har komponeret musikken til Pixar-mesterværkerne “The Incredibles”,  “Up” og “Inside Out”.

I forbindelse med premieren på “Rogue One”, har Hasbro lanceret en ny og spændende produktlinje, der udgøres af karakterer og fartøjer fra den kommende film.

hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-9

Handlingen i “Rogue One” foregår mellem “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith” og “Star Wars: Episode IV – A New Hope”, og filmens plot centrerer sig omkring etableringen af oprørsalliancen og deres forsøg på at stjæle tegningerne til Dødsstjernen.

Da dette er plottet, kom det heller ikke bag på én, da Disney offentliggjorde, at Darth Vader vender tilbage på biograflærredet. Han spiller jo en ganske essentiel rolle i den historielinje, “Rogue One” har sat sig for at fortælle.

Men lad se nærmere på de fine ting, Hasbro har sendt på markedet.

Den første ud af to Darth Vader-figurer er denne fine og 30 centimeter høje udgave, der er udstyret med lyssværd og fem bevægelige led. Han indgår i Hasbros Star Wars Hero Serie, der tæller flere andre fine karakterer, der kan få en “Star Wars”-elskers hjerte til at smelte.

hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-2 hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-4
hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-3

Den anden Darth Vader-figur indgår i Hasbros sortiment af 9,5 centimeter høje figurer, der er udformet som vi kender dem fra de gode, gamle Kenner-udgaver fra 1980’erne.

Der følger udstyr med, og som det gør sig gældende for mange af de andre af Hasbros “Star Wars”-produkter, kan man bruge figuren sammen med firmarts Star Wars Studio FX-app, der findes til både iPhone og android.

hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-8 hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-7
hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-6 hasbro-fiktion-kultur-star-wars-rogue-one-a-star-wars-story-tie-striker-darth-vader-5

Det sidste produkt er en Tie Striker med pilot og to NERF-missiler! Det interessante ved Tie Strikeren er, at det er et fartøj, der er udviklet specielt til “Rogue One”-filmen.

Disney præsenterede første gang den fine Tie Striker den 17. maj i år i forbindelse med præsentationen af bogen “Rogue One: A Star Wars Story: The Official Visual Story Guide” , der dog sidenhen er blevet sløjfet til udgivelse.

This slideshow requires JavaScript.

I videoen nedenfor kan man se nærmere på de tre spritnye produkter fra Hasbro.

May the force be with you!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.